Polędwica Wołowa Z Grzybami
Polędwica wołowa z grzybami jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 462 kalorie, 38g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Na 6,24 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i zbieraj grzyby, masło, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Polędwiczki paprykowe z kremem grzybowym i szparagami, Polędwica Wołowa Z Ziołami, oraz Polędwica Wołowa Z Papryką.
Instrukcje
Wymieszać masło, szczypiorek, estragon i czosnek razem w misce, aż dobrze wymieszane.
Umieścić mieszaninę masła na dużym kawałku folii. Owinąć masło plastikiem i uformować je w kłodę o grubości około 1 cala.
Umieść dziennik w lodówce, aby schłodzić.
Doprawić steki z polędwicy wołowej solą i czarnym pieprzem.
Umieść suszone grzyby w młynku do przypraw lub robocie kuchennym. Proces aż grzyby są drobno zmielone.
Rozłóż część mielonego grzyba na talerzu. Wciśnij każdy stek do proszku grzybowego, aż będzie dobrze pokryty, dodając więcej grzybów do talerza w razie potrzeby.
Roztopić około 2 łyżki masła ziołowego na dużej patelni na średnim ogniu. Ułóż steki na patelni i gotować, aż zaczną się jędrne, i są czerwono-różowe i soczyste w centrum, o 6 minut na stronie. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 130 stopni F (54 stopni C) dla średnio rzadkich, 140 stopni F (60 stopni C) dla średnich. Przed podaniem polej każdy stek 1 łyżeczką masła ziołowego.