Polędwica Wołowa Z Grzybami

Polędwica Wołowa Z Grzybami
Polędwica wołowa z grzybami jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 462 kalorie, 38g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Na 6,24 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i zbieraj grzyby, masło, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Polędwiczki paprykowe z kremem grzybowym i szparagami, Polędwica Wołowa Z Ziołami, oraz Polędwica Wołowa Z Papryką.

Instrukcje

1
Wymieszać masło, szczypiorek, estragon i czosnek razem w misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieścić mieszaninę masła na dużym kawałku folii. Owinąć masło plastikiem i uformować je w kłodę o grubości około 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Umieść dziennik w lodówce, aby schłodzić.
4
Doprawić steki z polędwicy wołowej solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z PolędwicyStek Z Polędwicy
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
5
Umieść suszone grzyby w młynku do przypraw lub robocie kuchennym. Proces aż grzyby są drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Rozłóż część mielonego grzyba na talerzu. Wciśnij każdy stek do proszku grzybowego, aż będzie dobrze pokryty, dodając więcej grzybów do talerza w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek GrzybowyProszek Grzybowy
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
7
Roztopić około 2 łyżki masła ziołowego na dużej patelni na średnim ogniu. Ułóż steki na patelni i gotować, aż zaczną się jędrne, i są czerwono-różowe i soczyste w centrum, o 6 minut na stronie. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 130 stopni F (54 stopni C) dla średnio rzadkich, 140 stopni F (60 stopni C) dla średnich. Przed podaniem polej każdy stek 1 łyżeczką masła ziołowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn