Polędwica Wołowa Z Grzybami

Polędwica Wołowa Z Grzybami
Polędwica wołowa z grzybami jest bezglutenowe i pierwotne przepis z 4 porcjami. To danie główne ma 462 kalorie, 38g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Na 6,24 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i zbieraj grzyby, masło, estragon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Polędwiczki paprykowe z kremem grzybowym i szparagami, Polędwica Wołowa Z Ziołami, oraz Polędwica Wołowa Z Papryką.

Instrukcje

1
Wymieszać masło, szczypiorek, estragon i czosnek razem w misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Umieścić mieszaninę masła na dużym kawałku folii. Owinąć masło plastikiem i uformować je w kłodę o grubości około 1 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
3
Umieść dziennik w lodówce, aby schłodzić.
4
Doprawić steki z polędwicy wołowej solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z PolędwicyStek Z Polędwicy
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
5
Umieść suszone grzyby w młynku do przypraw lub robocie kuchennym. Proces aż grzyby są drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
6
Rozłóż część mielonego grzyba na talerzu. Wciśnij każdy stek do proszku grzybowego, aż będzie dobrze pokryty, dodając więcej grzybów do talerza w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek GrzybowyProszek Grzybowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
7
Roztopić około 2 łyżki masła ziołowego na dużej patelni na średnim ogniu. Ułóż steki na patelni i gotować, aż zaczną się jędrne, i są czerwono-różowe i soczyste w centrum, o 6 minut na stronie. Natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka powinien odczytać 130 stopni F (54 stopni C) dla średnio rzadkich, 140 stopni F (60 stopni C) dla średnich. Przed podaniem polej każdy stek 1 łyżeczką masła ziołowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn