Polędwica wołowa z cytrusami Béarnaise

Polędwica wołowa z cytrusami Béarnaise
Polędwica wołowa z cytrusami to bezglutenowe i pierwotne przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 588 kalorii, 29g białka, oraz 51 g tłuszczu na porcję. Na 4,76 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać liście estragonu, masło, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć żółtka jajek, można podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 48%. Spróbuj Oskar-polędwica wołowa faszerowana ziemniakami z rozmarynem i Bearnaise, Wołowina z sosem Bearnaise, oraz Pan-seeded Rib-Eye Steak with Béarnaise (Entrecôte Béarnaise) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 400ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
2
Ułożyć wołowinę, grubą stroną do góry, na półce w płytkiej patelni do pieczenia. (Aby ułatwić czyszczenie, ułóż patelnię z folią aluminiową przed umieszczeniem wołowiny na stojaku.) Włóż termometr do mięsa, aby końcówka była w środku najgrubszej części wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
3
Piecz odkryte 30 do 40 minut lub aż termometr odczyta 140ºF. Wołowina będzie nadal gotować po wyjęciu z piekarnika. Przykryć wołowinę luźno namiotem z folii aluminiowej i odstawić na 15 do 20 minut lub aż temperatura wzrośnie do 145ºf.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
4
Gdy wołowina stoi, wymieszać wino, estragon i ocet w rondlu 1-quart.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu. Gotować 2 do 3 minut lub aż mieszanina jest lekko zmniejszona. Zmniejszyć ciepło do bardzo niskiego poziomu. Żółtka wymieszać pojedynczo trzepaczką do wymieszania. Gotować i mieszać trzepaczką 2 minuty lub aż mieszanina zacznie gęstnieć. Wymieszaj sok pomarańczowy i roztopione masło trzepaczką do uzyskania gładkiej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Podawać na ciepło na polędwicy.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn