Polędwica wołowa z chrzanem i musztardą

Polędwica wołowa z chrzanem i musztardą
Polędwica wołowa z chrzanem i musztardą jest bezmleczne i דל פחמימות,zne danie główne. Ten przepis służy 8. Na 3,35 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 22g białka, oraz 25 g tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz center-cut polędwicy wołowej, musztarda dijon, bułka tarta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwica wołowa z chrzanem, Polędwica wołowa smażona w sosie musztardowo-chrzanowym, oraz Mini kanapki z polędwicą wołową z musztardą-chrzanem.

Instrukcje

1
Połączyć musztardę i chrzan; rozprowadzić równomiernie na polędwicy. Bułkę tartą pokroić w musztardę. Zawiń polędwicę w folię; przechowywać w lodówce od 1 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
MusztardaMusztarda
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
2
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjąć i wyrzucić folię z polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Umieść polędwicę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
5
Piec w temperaturze 400 przez 25 minut lub do momentu, gdy termometr zarejestruje 145 (średnio Rzadki) lub do pożądanego stopnia przydatności.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
6
Umieść polędwicę na desce do krojenia; przykryj i odstaw na 10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn