Polędwica wołowa w skorupie solnej

Polędwica wołowa w skorupie solnej
Polędwica wołowa w skorupie solnej to bezmleczne crust. Ten przepis służy 12 i kosztuje $7.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 882 kalorie. Mieszanka polędwicy wołowej, woda, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Good Eats Beef polędwica in Salt Crust (Alton Brown 2004), Slidery Z Polędwicy Wołowej Pieczonej W Soli, oraz Mielona wołowina nie-garnki z kminkiem-Skorupka Solna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, sól i pieprz umieścić w dużej misce. W innej misce ubij białka i wodę, a następnie dodaj do suchych składników wraz z 2 łyżkami ziół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Połącz z masherem ziemniaczanym, aż mieszanina zacznie się łączyć. Następnie ugniataj rękami przez 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do SmakuPłatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
3
Przenieść mieszaninę do dużego worka z zamkiem błyskawicznym, zamknąć i odstawić w temperaturze pokojowej na 4 godziny lub do 24 godzin.
4
Przenieść ciasto do mąki powierzchni i rozwałkować do 3/16-calowy Grubość, w przybliżeniu 24 na 18-calowy prostokąt. W razie potrzeby wyciąć dodatkowe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
5
Pozostałe zioła posypać środkową częścią ciasta i delikatnie docisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
6
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Aby uzyskać jednolite gotowanie, złóż smukły koniec polędwicy i zawiąż sznurkiem kuchennym. Ustaw dużą patelnię elektryczną w najwyższym ustawieniu; pędzel polędwicy z oliwą z oliwek i zapiekać ze wszystkich stron, aż dobrze zbrązowieje, około 10 protokół. Pozostaw mięso przez co najmniej 5 minut lub do czasu, aż ostygnie w dotyku, aby nie stopić ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Polędwicę umieścić na środku ciasta. Złóż górną część ciasta, odwracając około 1 cala ciasta na siebie. Powtórzyć z dolną połową ciasta. Naciśnij razem 2 klapy ciasta i uszczelnij. Upewnij się, że ciasto nie jest zbyt ciasne wokół polędwicy. Na końcach polędwicy naciśnij ciasto, aby utworzyć uszczelkę i odciąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
9
Przenieść do blachy, umieścić w piekarniku i piec do temperatury wewnętrznej 125 stopni F, około 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Wyjąć z piekarnika i pozostawić na 30 minut lub do 1 godziny. Polędwica będzie nadal gotować od 10 do 15 stopni więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
11
Na 1 końcu pokroić skorupę solną i wyjąć mięso wyciągając z rurki ciasta. Pokroić i podać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawKruche ciasto
Magazyn