Polędwica wołowa w skorupie solnej

Polędwica wołowa w skorupie solnej
Polędwica wołowa w skorupie solnej to bezmleczne crust. Ten przepis służy 12 i kosztuje $7.24 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 51g białka, 55 g tłuszczu, oraz w sumie 882 kalorie. Mieszanka polędwicy wołowej, woda, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Good Eats Beef polędwica in Salt Crust (Alton Brown 2004), Slidery Z Polędwicy Wołowej Pieczonej W Soli, oraz Mielona wołowina nie-garnki z kminkiem-Skorupka Solna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę, sól i pieprz umieścić w dużej misce. W innej misce ubij białka i wodę, a następnie dodaj do suchych składników wraz z 2 łyżkami ziół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M'sCukierki W Czekoladzie, Takie Jak M&M's
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
2
Połącz z masherem ziemniaczanym, aż mieszanina zacznie się łączyć. Następnie ugniataj rękami przez 1 do 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
3
Przenieść mieszaninę do dużego worka z zamkiem błyskawicznym, zamknąć i odstawić w temperaturze pokojowej na 4 godziny lub do 24 godzin.
4
Przenieść ciasto do mąki powierzchni i rozwałkować do 3/16-calowy Grubość, w przybliżeniu 24 na 18-calowy prostokąt. W razie potrzeby wyciąć dodatkowe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
5
Pozostałe zioła posypać środkową częścią ciasta i delikatnie docisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
6
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Aby uzyskać jednolite gotowanie, złóż smukły koniec polędwicy i zawiąż sznurkiem kuchennym. Ustaw dużą patelnię elektryczną w najwyższym ustawieniu; pędzel polędwicy z oliwą z oliwek i zapiekać ze wszystkich stron, aż dobrze zbrązowieje, około 10 protokół. Pozostaw mięso przez co najmniej 5 minut lub do czasu, aż ostygnie w dotyku, aby nie stopić ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Polędwicę umieścić na środku ciasta. Złóż górną część ciasta, odwracając około 1 cala ciasta na siebie. Powtórzyć z dolną połową ciasta. Naciśnij razem 2 klapy ciasta i uszczelnij. Upewnij się, że ciasto nie jest zbyt ciasne wokół polędwicy. Na końcach polędwicy naciśnij ciasto, aby utworzyć uszczelkę i odciąć nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
9
Przenieść do blachy, umieścić w piekarniku i piec do temperatury wewnętrznej 125 stopni F, około 25 do 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Wyjąć z piekarnika i pozostawić na 30 minut lub do 1 godziny. Polędwica będzie nadal gotować od 10 do 15 stopni więcej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
11
Na 1 końcu pokroić skorupę solną i wyjąć mięso wyciągając z rurki ciasta. Pokroić i podać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
48 Do 56 Cukierków Life Savers48 Do 56 Cukierków Life Savers
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia31
Rodzaje PotrawKruche ciasto
Magazyn