Polędwica wołowa w redukcji Port Shiitake

Polędwica wołowa w redukcji Port Shiitake
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Polędwica wołowa w redukcji Port Shiitake może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 778 kalorii, 34g białka, oraz 45 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $12.13 za porcję. Mieszanka bulionu wołowego, dżem malinowy, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać dżem malinowy, można śledzić to danie główne z Brązowy Cukier Malinowy Dżem Kruszonka Batony jako deser. 12 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polędwica wołowa z redukcją śliwki Port-Beach, Steki z polędwicy wołowej z redukcją Porto i serem pleśniowym, oraz Polędwica wołowa z mięsem pieprzowym Z Redukcją porcji szalotki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kostki polędwicy przyprawiamy solą i pieprzem do smaku i odstawiamy do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
2
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Wymieszać grzyby shiitake, i gotować, aż zwiędną i zaczynają się złocisto brązowy, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Usuń grzyby z patelni i odstawić; podgrzać pozostałą oliwę z oliwek na patelni, aż zacznie dymić, posypać polędwicą wołową w kostkach. Gotować ze wszystkich stron, aż rumiane na zewnątrz i mięso jest gotowane tuż pod pożądanym stopniu doneness, o 5 minut dla średnio rzadkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwica WołowaPolędwica Wołowa
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Wyjąć stek z patelni i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Wlać wino porto na patelnię i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Gotować, aż port zmniejszy się o połowę, a następnie ubić dżem malinowy, sos Worcestershire, bulion wołowy i grzyby shiitake. Kontynuuj gotowanie, aż sos zmniejszy się do 1/2 szklanki, o 30 protokół. Po zmniejszeniu, mieszać w kostkach polędwicy, i podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Grzyby ShiitakeGrzyby Shiitake
Dżem MalinowyDżem Malinowy
Kawałki Warzyw Wielkości KęsaKawałki Warzyw Wielkości Kęsa
PortPort
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia17
Magazyn