Polędwica Wołowa
Polędwica wołowa jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Na 4,19 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, pieprzu, ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczeń Z Polędwicy Wołowej, Polędwica Wołowa, oraz Polędwica wołowa z Cezarem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć tymianek, czosnek, sól, i pieprz; płaszcz polędwicy wołowej z mieszaniny.
Podgrzać dużą patelnię żaroodporną pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodać wołowinę; gotować 2 minuty na 1 stronie, aż rumiane. Obróć wołowinę.
Przenieść patelnię do piekarnika; piec w 350 przez 20-25 minut lub aż temperatura wewnętrzna osiągnie 12
Przenieś wołowinę na deskę do rzeźbienia; namiot z folią i odstaw 10 minut (temperatura wewnętrzna wzrośnie do 130 dla średnio rzadkich).
Wołowinę pokroić w poprzek na 8 plastrów; przełożyć na talerze do serwowania.