Polędwica wieprzowa zawijana boczkiem z ziołami z cytrynowymi glazurowanymi słodkimi ziemniakami

Polędwica wieprzowa zawijana boczkiem z ziołami z cytrynowymi glazurowanymi słodkimi ziemniakami
Polędwica wieprzowa zawijana boczkiem z ziołami z cytrynowymi słodkimi ziemniakami to bez glutenu i bez nabiału przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 12g białka, 268g tłuszczu, oraz w sumie 3013 kalorii. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 24% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 25 minut. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka boczku, oliwy z oliwek, skórki z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 42%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy są Klon Glazurowany Boczek Zawinięty Polędwica Wieprzowa, Polędwiczka Wieprzowa Z Moreli Z Boczkiem Zawijana Cajun, oraz Polędwiczka wieprzowa z karmelizowanymi gruszkami i słodkimi ziemniakami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Czosnek umieścić w małym ramekinie, skropić 1 łyżką oliwy z oliwek i zawinąć w folię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
3
Piec do miękkości, około 45 minut. Gdy będzie wystarczająco chłodny, wyciśnij miąższ czosnku z głowy do małej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Ułóż polędwiczki na powierzchni roboczej. Każdą polędwicę pocierać 1/2 prażonego czosnku i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Wymieszać zioła i rozłożyć połowę mieszanki na czosnku na każdej polędwicy. Owinąć 6 pasków boczku wokół każdej polędwicy i związać boczek na miejscu sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
6
Piekarnik rozgrzać do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Olej rozgrzać na średniej patelni na średnim ogniu. Polędwiczki posmarować na złoty kolor ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Przełóż przypalone polędwiczki na patelnię do pieczenia; włóż do piekarnika i gotuj do średniej doness około 8 do10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
9
Przenieść polędwiczki do deski do krojenia i odstawić 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
Zdejmij sznurek przed rzeźbieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
11
Połącz sok, cukier i skórkę w małej niereaktywnej patelni i zmniejsz do 1/2 szklanki. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Wrzuć słodkie ziemniaki do oleju i upiecz na dużej patelni żaroodpornej. Piecz, aż lekko złotobrązowy i po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
13
Wyjmij patelnię z piekarnika i umieść na palniku na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Dodaj glazurę do ziemniaków i wrzuć, aby równomiernie pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
15
Smażyć ziemniaki, aż wszystkie będą szkliwione.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn