Polędwiczki wieprzowe z kolendrą i czosnkiem to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 500 kalorii, 67g białka, oraz 15 g tłuszczu. Na 3,71 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać łagodny proszek chile, papryka, fleur de sel, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć olej roślinny, można śledzić to danie główne z Tort Kawowy Z Jagodami # SundaySupper jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 83%. Spróbuj Polędwica wieprzowa z kolendrą i czosnkiem, Pomarańcza, Kminek I Kolendra Grillowany Schab, oraz Schab Balsamiczny Szkliwiony dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce umieścić płatki pieprzu i zalać je wrzącą wodą.
Umieścić schab w bardzo dużej plastikowej torebce, zalać solanką, wycisnąć nadmiar powietrza z torebki i zamknąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Solanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby Ziploc
5
Zwiń torbę, aby równomiernie pokryć mięso. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin lub do 1
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Rolka
6
Rozgrzej pośredni grill z patelnią ociekową i drewnem owocowym (najlepiej jabłkiem), kuchenką ceramiczną z płytą deflektora i drewnem owocowym (najlepiej jabłkiem) lub grillem węglowym lub gazowym Z pudełkiem lub Pakietem drewna owocowego (najlepiej jabłkiem) do 121°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Patelnia
7
Połącz wszystkie składniki mieszanki przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przyprawowa
8
Umieść wszystkie składniki glazury w słoiku z ciasną pokrywką i wstrząśnij, aby połączyć. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
9
Wyjąć schab z solanki i lekko osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Solanka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki Papierowe
10
Posypać rub równomiernie ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa Rub
11
Używając rąk lub pędzla, równomiernie, ale lekko, pokryj lędźwie olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Rzepakowy
12
Włóż termometr do środka mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
13
Umieść schab w kuchence i gotuj, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 57°, około 1 godziny i 15 minut.
14
Szybko wstrząśnij glazurą, aby odnowić wszelkie składniki, które mogły się osiedlić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
15
Posmaruj schab szkliwem i wróć do kuchenki, aż temperatura wewnętrzna osiągnie 63°, około 15 minut. W tym momencie mięso będzie lekko różowe w środku; gotuj przez dodatkowe 5 do 10 minut, aby uzyskać więcej dobrze zrobionych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
Mięso
16
Wlać około połowę pozostałej glazury na deskę do krojenia i top z polędwicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
17
Odstawić na 10 minut.
18
Pokroić mięso w plastry 1/4 cala. Pogłębiać plastry w glazury, dodając dodatkowe w razie potrzeby, aby pokryć odsłonięte boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Glazura
Mięso
19
Posypać fleur de Sel i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De Sel
Pieprz
1
To danie jest przyjemne dla tłumu, więc podwoję je i wezmę dwa na imprezę.