Polędwica wieprzowa teriyaki-portobello

Polędwica wieprzowa teriyaki-portobello
Teriyaki-Portobello Pork Loin może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na dania główne. Ten przepis pozwala na przygotowanie 8 porcji, każda o 644 kaloriach , 48 g białka i 11 g tłuszczu . Za 2,63 USD za porcję przepis ten pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut . Udaj się do sklepu i kup cebulę, pieczeń z polędwicy wieprzowej, wodę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 72% , to danie jest solidne. Podobne przepisy to Apple Roasted Pork Loin , Brown Sugar and Balsamic Glazed Pork Loin i Juicy & Tender ~ Pork Loin Roast .

Instrukcje

1
Przekrój pieczeń na pół. W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę i przyprawę do steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortille Mączne, 8 CaliTortille Mączne, 8 Cali
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodawaj wieprzowinę porcjami, jedną na raz, i potrząsaj, aż całość pokryje się sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Na dużej patelni obsmażyć na 1 łyżce oleju, z każdej strony, na brązowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przenieś mięso i tłuszcz do wolnowaru o pojemności 4 qt. Na tej samej patelni podsmaż pieczarki i cebulę w pozostałym oleju, aż będą miękkie; dodaj do wolnowaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
W małej misce wymieszaj wodę, sos teriyaki i mieszankę sosu; zalej wierzch. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż wieprzowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Lub Uda Z Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojone W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaPiersi Lub Uda Z Kurczaka Bez Kości I Skóry, Pokrojone W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Przenieś wieprzowinę na półmisek i trzymaj w cieple. Zdejmij tłuszcz z soków z gotowania; przełóż do dużego rondla. Doprowadź płyn do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Połącz skrobię kukurydzianą z zimną wodą do uzyskania gładkiej konsystencji; stopniowo wlej do garnka. Doprowadź do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Podawać z wieprzowiną i ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Groszek Goya®Groszek Goya®
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia34
Magazyn