Polędwica wieprzowa teriyaki-portobello

Polędwica wieprzowa teriyaki-portobello
Teriyaki-Portobello Pork Loin może być dobrym przepisem na rozszerzenie Twojego pudełka z przepisami na dania główne. Ten przepis pozwala na przygotowanie 8 porcji, każda o 644 kaloriach , 48 g białka i 11 g tłuszczu . Za 2,63 USD za porcję przepis ten pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 25 minut . Udaj się do sklepu i kup cebulę, pieczeń z polędwicy wieprzowej, wodę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Ten przepis jest typowy dla kuchni japońskiej. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 72% , to danie jest solidne. Podobne przepisy to Apple Roasted Pork Loin , Brown Sugar and Balsamic Glazed Pork Loin i Juicy & Tender ~ Pork Loin Roast .

Instrukcje

1
Przekrój pieczeń na pół. W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj mąkę i przyprawę do steków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tortille Mączne, 8 CaliTortille Mączne, 8 Cali
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Dodawaj wieprzowinę porcjami, jedną na raz, i potrząsaj, aż całość pokryje się sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
3
Na dużej patelni obsmażyć na 1 łyżce oleju, z każdej strony, na brązowy kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Przenieś mięso i tłuszcz do wolnowaru o pojemności 4 qt. Na tej samej patelni podsmaż pieczarki i cebulę w pozostałym oleju, aż będą miękkie; dodaj do wolnowaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
W małej misce wymieszaj wodę, sos teriyaki i mieszankę sosu; zalej wierzch. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż wieprzowina będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Przenieś wieprzowinę na półmisek i trzymaj w cieple. Zdejmij tłuszcz z soków z gotowania; przełóż do dużego rondla. Doprowadź płyn do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
7
Połącz skrobię kukurydzianą z zimną wodą do uzyskania gładkiej konsystencji; stopniowo wlej do garnka. Doprowadź do wrzenia; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 CalaOpakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Podawać z wieprzowiną i ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia34
Magazyn