Polędwica Wieprzowa Polędwica Jabłkowa

Polędwica Wieprzowa Polędwica Jabłkowa
Jabłecznik-glazura Polędwica wieprzowa może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka jabłecznika, mniej sodu rosół z kurczaka, polędwiczki wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Polędwiczki Wieprzowe Z Glazurą Jabłkową, Polędwiczki wieprzowe jabłkowe z ziemniakami i jabłkami, oraz Polędwiczki wieprzowe natarte przyprawami z korzeniem selera-przecier jabłkowy i sos jabłkowy.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 7 składników; równomiernie natrzyj wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
2
Umieścić wieprzowinę w naczyniu; przykryć i schłodzić 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
3
Połączyć cydr, goździki, i liście laurowe w dużej patelni; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować, aż zmniejszy się do 1 1/2 szklanki (o 10 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście LauroweLiście Laurowe
GoździkiGoździki
CydrCydr
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać bulion; doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
5
Dodać wieprzowinę; przykryć i dusić 20 minut lub aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
6
Wyjąć wieprzowinę z patelni. Doprowadzić płyn do gotowania do wrzenia. Gotować, aż zmniejszy się do 3/4 szklanki (o 8 protokół). Odcedzić płyn do gotowania przez drobne sito do miski; wyrzucić ciała stałe. Łyżka płynu na wieprzowinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
7
Wieprzowinę pokroić w cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia14
Magazyn