Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej marynowanej w imbirze. Jedna porcja zawiera 1762 kalorie, 159g białka, oraz 54g tłuszczu. Na 10,33 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 61% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 92 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, oliwę z oliwek, ketchup i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Polędwica Wieprzowa Marynowana Imbirem, Polędwiczki wieprzowe marynowane w piwie z chutneyem czosnkowo-imbirowym, oraz Polędwiczki wieprzowe marynowane z grilla.
Instrukcje
1
Ubij razem 2/3 szklanki bulionu, sos sojowy, brązowy cukier, ketchup, imbir, czosnek i ocet i wlej do dużej zamykanej plastikowej torebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ramię
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Dodaj polędwicę i uszczelnij worek, następnie marynuj, schłodzony, obracając worek od czasu do czasu, 2 godziny.
3
Doprowadzić polędwicę do temperatury pokojowej, około 1 godziny.
4
Umieść stojak piekarnika w pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 218°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Pat polędwiczki suche i rezerwy marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
6
Rozgrzać olej w 12-calowej patelni żaroodpornej na umiarkowanie wysokim ogniu, aż do gorąca, ale nie palenie, następnie brązowy polędwicy ze wszystkich stron, obracając szczypcami, o 3 minut w sumie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
7
Przenieś patelnię do piekarnika i pieczonej wieprzowiny, aż termometr włożony ukośnie do środka rejestrów mięsa 68°, 12 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieczeń Wieprzowa
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Smażone Krewetki, Obrane
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Przenieść do deski do krojenia i odstawić, luźno pokryte folią, 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Smażone Krewetki
9
Podczas pieczenia mięsa, wlać marynatę przez sito o drobnych oczkach do małego rondla i gotować, aż zmniejszy się do około 1/3 szklanki, 10 do 15 protokół. Wymieszać z pozostałą filiżanką bulionu i doprowadzić sos na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
10
Podawać plastry polędwicy z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
11
Uwaga kucharzy: wieprzowina przechowuje, szczelnie owinięta w folię i schłodzona, 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Alta Vista Classic Malbec z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.