Polędwica Wieprzowa Grzybowa

Polędwica Wieprzowa Grzybowa
Polędwica wieprzowa grzybowa wymaga z grubsza 4 godziny i 5 minut od początku do końca. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 1,68 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 34g białka, oraz 7G tłuszczu. Mieszanka skondensowanej złotej zupy grzybowej, ziemniaków, polędwicy wieprzowej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Sprawdza się jako niedrogie danie główne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i bezmleczne dieta. Z łyżką wynik 60%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Polędwica Wieprzowa Grzybowa, Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym, oraz Polędwiczka wieprzowa z sosem grzybowym.

Instrukcje

1
Umieść wieprzowinę w 3-qt. powolna kuchenka. W małej misce połącz zupy; mieszaj, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Polać wieprzowiną. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 4-5 godzin lub do miękkości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
3
W razie potrzeby podawaj z puree ziemniaczanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak

Polecane wino: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Malbec i Sangiovese to moje najlepsze typy polędwicy wieprzowej. Lekkie ciało Pinot noir doskonale nadaje się do chudych kawałków, średnio treściwych sangiovese uzupełnia mięsiste sosy, gulasze i inne wieloskładnikowe potrawy, a pełne garbnikowe pary malbec z tłustymi kawałkami i grillem. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Bench Sonoma Coast Pinot Noir. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
Bench Sonoma Coast Pinot Noir
Bench Sonoma Coast Pinot Noir
Szczupły, żywy i zachwycający. Pochodzi głównie z Winnicy Sangiacomo Amaral Ranch na wybrzeżu Sonoma Ava. To wino o chudej, eleganckiej strukturze i żywej kwasowości, przypominające Burgundy.It uzupełnia bogate sosy, pieczone mięsa i uwielbia być łączony z drobiem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn