Polędwica Pieprzowa Crostini
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre, więc spróbuj Crostini z polędwicy z papryką. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 30. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, masło, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 25%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Stek w papryce ze śmietaną chrzanową na grillowanym czosnku Crostini, Polędwica Wołowa Z Papryką, oraz Polędwiczka Wieprzowa W Papryce podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni na średnim ogniu gotować cebulę w 3 łyżkach masła przez 5 minut lub do miękkości.
Dodać cukier; gotować na małym ogniu przez 30-40 minut dłużej lub aż cebula będzie złotobrązowa, często mieszając.
Tymczasem natrzyj olej na polędwicę.
Połączyć pieprz, czosnek i sól; przetrzeć wołowinę. W dużej patelni, brązowa wołowina ze wszystkich stron.
Przenieść do blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 425° przez 20-25 minut lub aż mięso osiągnie pożądaną doneness (dla średnio rzadkich, termometr mięsa powinien odczytać 145°; medium, 160°; dobrze zrobione, 170°).
W małej misce ubijamy chrzan i pozostające masło do wymieszania.
Rozłożyć na kromkach chleba.
Umieścić na blasze do pieczenia. Broil 3-4 po od ognia przez 2-3 minuty lub do lekko złotobrązowego.
Wołowinę cienko pokroić w plastry, ułożyć na pieczywie tostowym. Wierzch z karmelizowaną cebulą.