Polędwica Pieczona Reuben

Pieczone Reuben polędwiczki może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 467 kalorii, 26g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na 4,17 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś bułkę tartą żytnią, polędwicę wołową, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jabłko można śledzić to danie główne z Apple Party! From the Vault-Apple Craisin Bread Pudding jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Reuben Załadowany Pieczone Ziemniaki, Pieczona polędwica wołowa z pieczonym pieprzem i sosem z czarnych oliwek, oraz Polędwiczki z indyka pieczone w ziołach z dressingiem Mango, limonką i imbirem oraz prażonymi słodkimi ziemniakami.
Instrukcje
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj jabłko, cebula, i ziele angielskie; saute aż cebula będzie miękka.
Zdjąć z ognia; wymieszać z kiszoną kapustą. Odstawić.
Wytnij tłuszcz z polędwicy.
Wytnij polędwicę wzdłuż środka, tnąc do dołu, ale nie przez dno. Flip wyciąć kawałek, aby powiększyć polędwicę.
Pędzel 1/4 szklanki dressing na powierzchni cięcia mięsa. Łyżka mieszanki kapusty kiszonej nad sosem. Przynieś boki mięsa razem i związać bezpiecznie w odstępach 2-calowych za pomocą ciężkiego Sznurka.
Szczotka pozostałe 2 łyżki sos na polędwicy.
Polędwiczki posypać pieprzem i zwinąć w bułkę tartą.
Umieść, szew od strony dołu, na stojaku w patelni do pieczenia pokrytej natryskiem do gotowania. W razie potrzeby włóż termometr do mięsa w najgrubszą część polędwicy.
Piec w temperaturze 425 przez 50-60 minut lub do czasu, aż termometr mięsny zarejestruje 145 (średnio Rzadki) lub 160 (średnio). Przykryj folią aluminiową ostatnie 25 minut pieczenia, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu, jeśli to konieczne.
Wyjąć polędwicę z piekarnika i odstawić 10 minut.
Pokroić w plastry o grubości 1/2 cala.