Polędwica mielona z sosem grzybowym

Polędwica mielona z sosem grzybowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj mielonej polędwicy z sosem grzybowym. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 562 kalorie, 36g białka, oraz 44g tłuszczu na porcję. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz pietruszkę, olej roślinny, grzyby i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Polędwica pieprzowa z sosem pieczarkowym, Polędwica z sosem pieczarkowym, oraz Stek z polędwicy z pieczarkowym sosem Marsala dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dobrze wymieszać polędwicę, sól i pieprz. Forma 4 paszteciki około 4 cale szerokości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Stek PorterhouseStek Porterhouse
2
Ciepły olej na dużej patelni nad średnim ciepłem. Gotować paszteciki, aż rumiane, 5 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Przenieść na talerz; przykryć folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
4
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki. tłuszcz z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodać cebulę i gotować, mieszając, aż zmiękną, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Dodaj grzyby; kontynuuj gotowanie, mieszając, aż grzyby wydadzą płyn i będą miękkie, 10 minut. Wymieszać śmietanę i gotować, aż lekko zgęstnieje, 2 protokół. Wymieszać pietruszkę; powrót paszteciki na patelni. Włącz kilka razy na małym ogniu, aż paszteciki są pokryte sosem i rozgrzane przez, 3 protokół. Grzyby łyżka na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia18
Magazyn