Polędwica grillowana z czosnkiem i tymiankiem

Czosnek i tymianek Grillowana polędwica może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 233 kalorie, 38g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $2.94 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BettyCrocker.com ma 1 fanów. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jeśli masz stek z polędwicy wołowej, ząbki czosnku, liście tymianku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana polędwica z czosnkowo-Cebulkowym plackiem ziemniaczanym i sosem Béarnaise, Burgery czosnkowo-tymiankowe z grillowanym pomidorem, oraz [] Grillowany kurczak z czosnkiem, musztardą pełnoziarnistą i sosem śmietanowym tymiankowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W małej misce, połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem stek; dobrze wymieszać.
Posmaruj obie strony steku z odrobiną mieszanki sosu; rezerwa pozostałą mieszaninę.
Gdy grill jest podgrzewany, umieścić stek na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli. Gotować 8 do 13 minut lub do pożądanej doneness, obracając raz lub dwa razy i szczotkowanie od czasu do czasu z reserved mieszaniny sosu.
Stek pokroić na kawałki wielkości porcji lub plastry. W razie potrzeby podawać z dodatkowym sosem stekowym.