Polędwica grillowana w musztardzie i ziołach

Polędwica grillowana w musztardzie i ziołach
Grillowany Polędwica Musztardowo-Ziołowa może być właśnie tym daniem głównym, którego szukasz. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny ma 365 kalorii , 21 g białka i 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 3,78 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Ten przepis z Taste of Home wymaga oregano, musztardy dijon, ząbków czosnku i octu winnego. Jest idealny na Czwartego Lipca . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 48% , co jest solidne. Podobne przepisy to Grillowany Polędwica Wieprzowa z Imbirem , Polędwica Wieprzowa Zawinięta w Boczek i Polędwica Wołowa Wellington .

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj oliwę, bulion, musztardę, ocet, sok z cytryny, cukier, czosnek i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Wlać 3/4 szklanki do dużej plastikowej torby z możliwością ponownego zamknięcia; dodać wołowinę. Zamknąć torbę i obrócić, aby pokryć; schłodzić przez noc, obracając torbę raz lub dwa razy. Przykryć i schłodzić pozostałą marynatę do polewania.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki1/4 Funta Wędzonego Indyka Pokrojonego W Cienkie Plasterki
3
Odcedź i usuń marynatę z wołowiny. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 20-25 minut lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądany stopień wysmażenia (w przypadku średnio wysmażonego termometr powinien wskazywać 145°; średnio wysmażonego 160°; dobrze wysmażonego 170°). Przewróć raz i polej 1/4 szklanki odłożonej marynaty w ciągu ostatnich 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Pozostaw polędwicę na 10 minut przed pokrojeniem.
5
Podawać z pozostałą marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji3 łyżki Prażonych Nasion Sezamu Do Dekoracji
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn