Polędwica grillowana w musztardzie i ziołach

Polędwica grillowana w musztardzie i ziołach
Grillowany Polędwica Musztardowo-Ziołowa może być właśnie tym daniem głównym, którego szukasz. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy i bezmleczny ma 365 kalorii , 21 g białka i 30 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 3,78 USD za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Ten przepis z Taste of Home wymaga oregano, musztardy dijon, ząbków czosnku i octu winnego. Jest idealny na Czwartego Lipca . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 48% , co jest solidne. Podobne przepisy to Grillowany Polędwica Wieprzowa z Imbirem , Polędwica Wieprzowa Zawinięta w Boczek i Polędwica Wołowa Wellington .

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj oliwę, bulion, musztardę, ocet, sok z cytryny, cukier, czosnek i przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wlać 3/4 szklanki do dużej plastikowej torby z możliwością ponownego zamknięcia; dodać wołowinę. Zamknąć torbę i obrócić, aby pokryć; schłodzić przez noc, obracając torbę raz lub dwa razy. Przykryć i schłodzić pozostałą marynatę do polewania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
Odcedź i usuń marynatę z wołowiny. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 20-25 minut lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądany stopień wysmażenia (w przypadku średnio wysmażonego termometr powinien wskazywać 145°; średnio wysmażonego 160°; dobrze wysmażonego 170°). Przewróć raz i polej 1/4 szklanki odłożonej marynaty w ciągu ostatnich 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
4
Pozostaw polędwicę na 10 minut przed pokrojeniem.
5
Podawać z pozostałą marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn