Polędwica Diane
Jeśli masz około 20 minut do spędzenia w kuchni, Polędwica Diane może być świetnym przepisem bezglutenowym i דל פחמימות,znym do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 368 kalorii, 21 g białka i 31 g tłuszczu. Za 3,42 USD za porcję otrzymasz danie główne dla 4 osób. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Ten przepis z Taste of Home wymaga polędwicy wołowej, masła, zielonej cebuli oraz soli i pieprzu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 32% wyniku, co nie jest wynikiem super. Podobne przepisy to polędwica wieprzowa Diane, stek z polędwicy Diane i polędwica wieprzowa Diane.
Instrukcje
Natrzyj wołowinę solą, pieprzem i musztardą z obu stron. Na dużej patelni rozpuść masło na średnim ogniu; dodaj wołowinę. Gotuj, aż mięso osiągnie pożądaną konsystencję, 2 minuty z każdej strony w przypadku średnio wysmażonego mięsa.
Wyjmij na półmisek; trzymaj się ciepło.
Dodaj cebulę, sok z cytryny i sos Worcestershire do smażonej patelni; gotować i mieszać przez 1 minutę. Połóż łyżkę na mięsie.