Polskie Ciasto Buraczane
Jedna porcja zawiera 316 kalorii, 4G białka, oraz 21g tłuszczu. Ten wegetariański przepis serwuje 12 i kosztuje 64 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej canolan, buraki, czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Polska Zimna Zupa Buraczana (Chłodnik), Polska Zupa Buraczana Schłodzona (Chłodnik) # SundaySupper, oraz Polskie Ciasto Miodowe dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce ubij cukier, buraki, olej, jajka, czekoladę i wanilię, aż dobrze się połączą.
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo ubijaj w mieszankę cukru, aż się zmiksuje.
Wlać do wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką 10 cali. karbowany Pan rury.
Piec w temperaturze 350° przez 45-55 minut lub do momentu, gdy wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Ostudzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni na ruszt, aby całkowicie ostygł.
Do lukru w dużej misce ubij masło i cukier na puszystą masę. Pokonaj wanilię. Stopniowo ubijaj mleko, po 1 łyżce stołowej, aż będzie gładkie. Mróz wierzch i boki ciasta. Przechowuj resztki w lodówce.