Polski kurczak i pierogi

Polski kurczak i pierogi mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis służy 8. Oglądasz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 476 kalorii, 25g białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Za 97 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 154 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś kurczaka, seler, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać jajka, możesz podążać za tym daniem głównym z Czekoladowe Ciasto pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pierogi (Pierogi Polskie), Kopytka (Polskie Pierogi Ziemniaczane), oraz Kluski (Polskie Knedle Ziemniaczane).
Instrukcje
Umieść kurczaka, cebulę i seler w dużym garnku, a następnie napełnij garnek wodą. Dopraw przyprawą do drobiu, całym zielem angielskim, bazylią, 1/2 łyżeczki soli, 1 łyżeczką pieprzu i solą przyprawową. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez około 2 godziny lub do momentu, gdy kurczak będzie gotowy.
Usuń kurczaka z bulionu i odcedź bulion, aby usunąć przyprawy i wszelkie kości. Wróć bulion na patelnię, dodaj śmietanę z rosołu i kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu. Odłóż kurczaka do ostygnięcia.
W średniej misce wymieszaj jajka, oliwę z oliwek, 1 łyżkę soli i 1 łyżeczkę pieprzu z 2 szklankami wody. Stopniowo dodawaj mąkę i mieszaj, aż będzie gęsta.
Za pomocą dużej łyżki i noża nabierz łyżkę ciasta i pokrój małe kawałki w bulion. Powtarzaj, aż całe ciasto zostanie zużyte. Mieszaj, przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez około 15 minut.
W międzyczasie oskóruj i odkostnij kurczaka.
Pokrój mięso na małe kawałki, dodaj do bulionu i podgrzej.