Polski Drób
Przepis na Polski Drób można przygotować w około 1 godzinę i 10 minut. Ten przepis służy 6 osobom. Za 1,5 dolara za porcję ten przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis zawiera 375 kalorii, 23 g białka i 27 g tłuszczu na porcję. Tylko nielicznym osobom to danie główne naprawdę smakowało. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Udaj się do sklepu i kup ząbek czosnku, kurczaka z brojlerów/smażalnika, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 39%. Ten wynik nie jest zbyt wysoki. Podobne przepisy to Drób Polski, Przyprawa Do Drobiu i Babciny Sos Drobiowy.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze cztery składniki.
Umieść na spodzie 13-calowego. x 9 cali naczynie do pieczenia. Na wierzchu ułóż kiełbasę i kurczaka.
Posypać solą, pieprzem i tymiankiem.
Piec w temperaturze 350° przez 60–65 minut lub do momentu, aż kurczak będzie miękki, a soki płyną klarowne, od czasu do czasu polewając sokiem z patelni.