Polka Dot Cake
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Polka Dot Cake. Ten przepis służy 12 i kosztuje 52 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 531 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pastelowe cukierki waflowe, lukier truskawkowy, lukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Polka Dot Cake, Tort Polka, oraz Tort Urodzinowy W Kropki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj ciasto śniadaniowe z maślanki zgodnie ze wskazówkami przepisu, pomijając krok brązowy cukier-cynamon i pieczenie w 2 (9-calowych)patelniach zamiast patelni Bundt.
Rozprowadzić 1 szklankę lukru truskawkowego między warstwami.
Rozprowadź biały lukier cienką warstwą (okruchy) na wierzchu i bokach ciasta, upewniając się, że powierzchnie są bardzo gładkie, wypełniając wszelkie całości lub luki lukrem.
Kremówka mikrofalowa na wysokim poziomie w odstępach 30 sekund, aż zmięknie i będzie giętka.
Rozwałkuj na gładkiej powierzchni lekko posypanej skrobią kukurydzianą o grubości do Cala. Postępuj zgodnie ze wskazówkami dotyczącymi stosowania kremówki na ciasto. Udekoruj ciasto pastelowymi waflowymi cukierkami za pomocą małych kropek białego lukru, aby pomóc zabezpieczyć cukierki do kremówki.