Polewa Z Chleba Kukurydzianego

Polewa Z Chleba Kukurydzianego
Polewa z chleba kukurydzianego to Wegetariańskie chleb. Jedna porcja zawiera 208 kalorii, 7G białka, oraz 12g tłuszczu. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz proszek do pieczenia, jajko, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Babeczki kukurydziane z polewą masłem klonowym, Bezglutenowe wegańskie bułki kukurydziane i babeczki kukurydziane (100% pełnoziarniste), oraz Brązowy maślany chleb kukurydziany z kruszonką kukurydzianą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszać 5 pierwszych składników.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)Papryczki Pikantne, Pozbawione Pestek I Pokrojone W Kostkę (polecamy: Peppadew)
2
Dodać maślankę, jajko i olej i mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji. Wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
SerSer
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino można spróbować Brundlmayer Steinmassl Riesling. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Brundlmayer Steinmassl Riesling
Chłodny początek z zapachami lasu sosnowego, jałowca i czerwonej brzoskwini wyskakujących ze szkła. Obfite i solidne; bardzo żywe z dobrym średnim ciałem, chrupiącą świeżością i obfitym ekstraktem; chisseled z żywą kwasowością, która wkrótce całkowicie się zintegruje. Piękny chwyt.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn