Polewa Wieprzowa Chili
Need a jaskiniowiec, bezglutenowa, bezmleczna i pierwotna zupa? Chili polewa wieprzowa może być wybitny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 52 kalorie, 7G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to Amerykańskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka czosnku, cebuli, nasion kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 51%, co jest solidne. Spróbuj Chili z polewą z chleba kukurydzianego, Naleśniki z mąki kukurydzianej z polewą Chili, oraz Dwa razy Pieczone słodkie ziemniaki z polewą Chili owsianą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cienko pokroić wieprzowinę w paski o 1/4 na 2 cale. Cienko pokroić cebulę. Czosnek mielony. W 10-do 12-calowy nonstick patelni na dużym ogniu, stir-smażyć wieprzowinę, aż lekko rumiane, o 3 protokół.
Dodaj cebulę i czosnek na patelnię; smażyć, aż cebula zacznie brązowieć, o 2 protokół.
Dodaj chili w proszku, kminek, cayenne i wieprzowinę. Smażyć, aż mięso będzie gorące i pokryte przyprawami, około 1 minuty.
Dodać sól i pieprz do smaku. Użyj ciepłego.