Polewa Truskawkowa

Polewa Truskawkowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj polewy truskawkowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 42 kalorie. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis służy 10 i kosztuje 31 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię ziemniaczaną, truskawki, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Brukowiec truskawkowy z polewą biszkoptową, Truskawkowy koktajl mleczny z cukrową polewą biszkoptową, oraz Wakacyjne ciasto z polewą truskawkową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zapisz Przepis
2
Drukuj Przepis
3
Polewa Truskawkowa
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TruskawkowySos Truskawkowy
4
Składnik2 szklanki posiekanej świeżej słomy1 / 3 szklanki cukru1 łyżeczka wanilia1 łyżka skrobi kukurydzianej lub skrobi ziemniaczanej (na Paschę użyj skrobi ziemniaczanej)
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
5
Czas Przygotowania: 10 Minut
6
Czas Gotowania: 10 Minut
7
Całkowity Czas: 20 Minut
8
Ilość porcji: 10
9
Klucz Koszerny: Pareve
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn