Polewa Owocowa Gruszkowo-Pomarańczowa

Polewa Owocowa Gruszkowo-Pomarańczowa
Gruszkowo-pomarańczowa polewa owocowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 5 porcjami. Ta przystawka ma 8 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz zmielony cynamon, skórkę pomarańczową, konfitury z gruszek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Spróbuj Pomarańczowe babeczki z pomarańczą kruszony ananas bitą śmietaną polewa, Brie z polewą gruszkową, oraz Świeża Polewa Gruszkowo-Cynamonowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Konserwuje w kuchence mikrofalowej z wysokością 1 minuty, mieszając w odstępach 20-sekundowych. Wymieszać skórkę pomarańczową i zmielony cynamon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon MielonyCynamon Mielony
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
PrzetworyPrzetwory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn