Polewa Owocowa Chantilly

Polewa Owocowa Chantilly
Polewa owocowa Chantilly to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 11g tłuszczu i w sumie 121 kalorii. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 42 centów za porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, serek śmietankowy, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polewa Do Deserów Owocowych, Ciasto Owocowe Z Posypką Z Okruchów, oraz Polewa Z Owoców Maślanki dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małej misce ubij serek śmietankowy, aż będzie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Dodaj śmietanę, miód, sok pomarańczowy i cynamon; ubijaj do uzyskania gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
CynamonCynamon
MiódMiód
3
Podawać z jagodami. Przechowuj resztki w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
JagodyJagody
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn