Polewa Czekoladowa Półsłodka
Półsłodka polewa czekoladowa wymaga ok. 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6 i kosztuje 42 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 178 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Mieszanka wody, cukru pudru, półsłodkiej czekolady piekarskiej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Południowe danie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 11%. Podobne przepisy to Półsłodkie trufle czekoladowo-miętowe, BAKER ' s one BOWL półsłodkie czekoladowe krówki, oraz Ciasteczka czekoladowe z mlekiem i Półsłodkimi frytkami.
Instrukcje
Mikrofalówka czekolada, woda i masło w dużej misce do mikrofalówki na wysokości 1 min. lub aż czekolada prawie się rozpuści, mieszając po 30 sekundach.
Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Dodaj cukier i wanilię; mieszaj do dobrze wymieszanego.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino, którego możesz spróbować to Fess Parker Santa Barbara Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
![Fess Parker Santa Barbara Riesling]()
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.