Polewa Czekoladowa

Polewa czekoladowa to bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 1928 kalorie, 26g białka, oraz 208g tłuszczu. Na 5,74 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać batony do pieczenia czekolady, masło, pekan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. Sprawdza się jako drogie danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Sernik Mascarpone z białej czekolady z solonym karmelem i polewą czekoladową, Marmurkowy Czekoladowy tort kawowy z polewą czekoladowo-Nerkowcową, oraz Super Wilgotne ciasto czekoladowe z polewą czekoladowo-cynamonową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Czekoladę i masło rozpuścić w ciężkim rondlu na średnim ogniu; ostudzić 10 minut. Wymieszać z orzechami pekan i wanilią; ostudzić do rozprzestrzenienia konsystencji, mieszając od czasu do czasu (około 45 minut).