Polewa cebulowa do kiełbas

Polewa cebulowa do kiełbas
Polewa cebulowa do kiełbas to bezglutenowe i lakto ovo Wegetariańskie przepis z 5 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 5G tłuszczu i w sumie 80 kalorii. Za 20 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. Wystarczy mieszanka soli, cebuli, octu i garści innych składników, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 15 minut. Z łyżką wynik 10%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy obejmują Lepkie Kiełbaski Z Marmoladą Cebulową, Kiełbaski z lepkim sosem cebulowym, oraz Kiełbaski z szybkim sosem cebulowym.

Instrukcje

1
Na dużej patelni na średnim ogniu gotuj cebulę na maśle i oleju do miękkości. Dodaj pozostałe składniki. Gotuj, aż płyn się wchłonie, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Podawaj na ciepło.

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Magazyn