Polewa Buttercrunch

Polewa Buttercrunch
Topping Buttercrunch to Wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś mocno brązowy cukier, masło, pekan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Z łyżeczką wynik 28%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Maca Buttercrunch, Czekoladowy Toffi Buttercrunch, oraz Masło orzechowe z Fleur de Sel.

Instrukcje

1
Wymieszać razem 3 szklanki pokruszonych płatków kukurydzianych, 1 1/2 szklanki posiekanych orzechów pekan, 1/2 szklanki mocno zapakowanego jasnobrązowego cukru i 1/4 szklanki roztopionego masła do wymieszania. Przechowywać w zamrażarce w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Okruchy Płatków KukurydzianychOkruchy Płatków Kukurydzianych
Jasnobrązowy CukierJasnobrązowy Cukier
Kawałki Orzechów PekanKawałki Orzechów Pekan
MasłoMasło
ZbożaZboża
2
Uwaga: Ta mieszanka jest również pyszne z dyni i owoców, takich jak jabłka; wystarczy posypać go podczas ostatnich 10 minut pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Squash ZimowySquash Zimowy
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
OwoceOwoce
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn