Polenta z trzema gałkami sera i smażonymi Shiitakes
Polenta z trzema gałkami sera i smażone Shiitakes może być tylko dodatek szukasz. Ten przepis służy 4. Na 5,76 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 539 kalorii. Mieszanka sera mascarpone, świeżo zmielony pieprz, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 30%. Podobne przepisy to Kozi ser Polenta z kapustą smażoną, Smażona Żabnica z porami i Shiitakes, oraz Gingery Sautéed Rukola I Przepis Shiitakes.
Instrukcje
1
W średnim rondlu zagotować wodę i 1 łyżeczkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodaj mąkę kukurydzianą w wolnym strumieniu, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
Ubij 3 łyżki oleju. Zmniejszyć ogień i dusić, mieszając często z drewnianą łyżką, aż polenta jest gruba, o 20 protokół. Wymieszać z parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Zdjąć z ognia, ale przykryć, aby utrzymać ciepło.
5
W międzyczasie w średniej misce wymieszaj ricottę, mascarpone i 1/8 łyżeczki soli. Włóż do lodówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
(albo Zwykłe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Na dużej patelni podgrzać pozostałe 2 łyżki oleju z masłem na umiarkowanie dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki W Czekoladzie
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj grzyby, czosnek i 1 / 4 łyżeczka soli. Gotować, mieszając, aż grzyby będą złote, 5 do 10 minut. Wymieszać natkę pietruszki i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)
8
Wymieszać polentę. Powinna być gęsta, ale nadal wylewna. Jeśli jest zbyt gęsty, wymieszaj więcej wody. Możesz potrzebować tyle, co filiżanka. Za pomocą dużej łyżki lub średniej łyżki do lodów, umieść Trzy Kopce mieszanki sera na każdym z czterech talerzy. Gorącą polentę ułożyć na kopcach sera i ułożyć grzybami.
Rekomendacja wina: taniny w czerwonym winie zostaną oswojone przez bogactwo sera w tym daniu, przesuwając smak wina na pierwszy plan. Rosso di Montalcino, owocowy kuzyn Brunello, zademonstruje to uroczo.