Polenta z sosem Grzybowo-pomidorowym

Polenta z sosem Grzybowo-pomidorowym
Polenta z sosem Grzybowo-pomidorowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 593 kalorie, 14g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz pod ręką grzyby, oliwę z oliwek, natkę pietruszki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 76%, co jest solidne. Spróbuj Zdrowa bezglutenowa Polenta Teff z polewą z pomidorów, Grillowana Polenta z sosem grzybowym, oraz Polenta z kremowym sosem grzybowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)
2
Umieść plastry polenty na blasze pokrytej natryskiem do gotowania. Lekko posmarować olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szparagi Umyte, Z Odłamanymi KońcamiSzparagi Umyte, Z Odłamanymi Końcami
PolentaPolenta
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Karton Sosu żurawinowo-pomarańczowegoKarton Sosu żurawinowo-pomarańczowego
3
Piec 5 minut lub aż polenta jest lekko rumiane. Obróć polentę i posmaruj olejem.
Składniki, których będziesz potrzebować
PolentaPolenta
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)
4
Piec 5 minut dłużej. Pieczarki smażyć w 2 łyżkach oleju, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)Cebula (najpierw Przekrojona Na Pół, A Następnie Pokrojona W Cienkie Plasterki)
1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)1/2 Szklanki Drobno Pokrojonej Cebuli (około 1/2 Małej Cebuli)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)25 Drobno Pokruszonych Pierniczków NABISCO® Ginger Snaps (około 1-1/2 Szklanki)
5
Dodaj czosnek, pietruszkę i pomidory, i gotuj na wolnym ogniu 5 minut, aż zgęstnieje. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Łyżka nad polentą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga JeziorowegoFilety Z Pstrąga Jeziorowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Kilka Ogolonych Parmiginao-ReggianoKilka Ogolonych Parmiginao-Reggiano
PolentaPolenta
2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki2 łyżki świeżo Posiekanej Zielonej Cebulki
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn