Polenta Z Masłem
Need a bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Polenta z masłem może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, oliwy z oliwek, polenty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Śniadanie Polenta Z Maślanymi Jabłkami I Orzechami Laskowymi, Słodkie maślane naleśniki Polenta ze świeżymi letnimi jagodami, oraz Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami parmezan / Polenta Made Easy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić wodę, olej i sól morską do wrzenia w 4-kwartowym ciężkim garnku, a następnie dodać polentę w powolnym strumieniu, ubijając. Gotować na umiarkowanym ogniu, ubijając, 2 protokół. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, odkryte, mieszając często z długą łyżką, 45 minut.
Wyjąć z ognia, następnie dodać masło i mieszać, aż się włączy.