Polenta z kukurydzą i zielonym salsan to meksykańska przystawka. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i lacto ovo przepis wegetariański ma 532 kalorie, 13g białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Ten przepis z BBC Good Food wymaga awokado, oliwy z oliwek, kolendry i wegetariańskiego sera. 44 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia świetny spoonacular wynik 91%. Spróbuj Griddled Polenta ciasta i pikantne krewetki Chipotle, Jalapeno-Jack Polenta Cakes With Cilantro Corn Salsa, oraz Czarny łosoś z serowym Polentanem i pikantną brzoskwinią + Salsa kukurydziana dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu zagotować 1,5 litra wody. Stale mieszając wodę drewnianą łyżką, zanurz polentę w stałym strumieniu. Obniżyć ciepło tak polenta nie jest rozpryskiwania zbyt dużo, a następnie gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 10 min. W międzyczasie wyłóż tacę o wymiarach 40 x 30 cm z pergaminem do pieczenia. Kukurydzę, chili i starty ser wymieszać w polencie z 2 łyżkami soli, a następnie łyżką na tacę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Rozłóż na szorstki prostokąt, upewniając się, że polenta jest szczelnie zapakowana i nie ma luk. Przykryj innym arkuszem pergaminu do pieczenia i płaską blachą do pieczenia, a następnie top z puszek lub słoików do prasowania i spłaszczyć polenta podczas chłodzenia go w lodówce przez co najmniej 2 godziny, lub do dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
3
Przed grillowaniem wymieszaj awokado, ogórek, dymkę, kolendrę, limonkę i 2 łyżki oleju z przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dymka
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować win Tudor Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 68 dolarów za butelkę.