Polenta Z Fasolką Szparagową, Pieczarkami, Groszkiem I Porami
Polenta z fasolką szparagową, grzybami, groszkiem i porami to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 554 kalorie. Ten przepis służy 6. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 12 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pory, polentę, bulion warzywny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Fasola Fava Z Porami I Pieczarkami, Hiszpańska Tortilla Z Porami, Groszkiem I Fasolą Fava, oraz Przepis Na Fettuccine Z Fasolką Lima, Groszkiem I Porem dla podobnych receptur.