Polenta Trójkąty z rozmarynem i orzechami włoskimi

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Polenta Triangles z rozmarynem i orzechami włoskimi. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz połówki orzecha włoskiego, rozmaryn, bulion z kurczaka o niskiej zawartości soli i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polenta-Trójkąty Kiełbasowe, Polenta Trójkąty z kozim serem i grzybami, oraz Polenta Trójkąty Nadziewane Pikantną Zieleniną I Serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Półmisek ze szkła o średnicy 9 cali. Doprowadzić bulion do wrzenia w ciężkim średnim rondlu. Stopniowo ubijaj w mączce kukurydzianej. Zmniejszyć ciepło do medium i stale ubijać, aż mieszanina zgęstnieje, około 6 minut.
Dodać ser i 1 1/2 łyżki masła; mieszać, aż ser się rozpuści. Wymieszać posiekane orzechy włoskie i rozmaryn. Doprawić solą i pieprzem.
Polenta przenieść do przygotowanego naczynia; za pomocą noża maślanego, równomiernie rozprowadzić. Ostudzić, aż polenta będzie jędrna, co najmniej 1 godzinę.
Blacha do pieczenia z folią.
Pokrój polentę na 8 klinów.
Kliny transferowe, od dołu do góry, do przygotowanego arkusza. Dot kliny z 1 1/2 łyżki masła.
Umieścić 1 orzech pół w środku każdego klina. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.)
Rozgrzej piekarnik do 350?F.
Piec polenta aż do ogrzania przez, o 12 protokół.