Polenta smażona na patelni może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odebrać masło, cebula, szałwia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Polenta smażona na patelni, Polenta z kurczaka BBQ z jajkiem sadzonym, oraz Smażona ciecierzyca Polenta (panelle) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić 1/4 szklanki masła w holenderskim piekarniku na średnim ogniu; dodać cebulę, seler, i czosnek, i smażyć 3 do 5 minut lub do miękkości.
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Limonki, Skórka Z 1, Sok Z Obu
2
Dodać bulion i doprowadzić do wrzenia; stopniowo wymieszać mąkę kukurydzianą i kolejne 3 składniki. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować, często mieszając, 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
3
Zdjąć z ognia i wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
4
Wlać mieszaninę do lekko nasmarowanej 13-x 9-calowe naczynie do pieczenia; przykryć i schłodzić 3 do 12 godzin lub do firmy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Pokrój polentę na 12 trójkątów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
6
Roztopić 1 Łyżkę. masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.