Polenta: Polenta Pasticciata

Polenta: Polenta Pasticciata
Messy Polenta: Polenta Pasticciatan jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera około 14g białka, 16G tłuszczu i w sumie 316 kalorii. Ten przepis służy 6. Za 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jeśli masz pod ręką masło, borowiki, parmigiano-reggiano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 28%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Polenta Pasticciata, Polenta" Pomieszana", Polenta ze świeżymi pomidorami i chipsami Parmezanowymi / Polenta łatwa, oraz Croste Di Polenta Con Cicoria (Skórka polenta z duszonym Chico.

Instrukcje

1
W rondlu o średnicy od 12 do 14 cali na średnim ogniu podgrzej oliwę z oliwek, aż będzie gorąca, ale nie wędzona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Dodaj kawałki cielęciny i podroby i gotuj, aż równomiernie się zrumienią ze wszystkich stron, około 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
3
Dodaj cebulę, marchewkę, seler i pietruszkę i gotuj, aż warzywa zaczną mięknąć, około 5 minut. Dopraw do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
4
Dodaj pomidory i wino i rozbij pomidory grzbietem łyżki. Dostosuj przyprawę. Zmniejsz ogień, aby mieszanina delikatnie gotowała się na wolnym ogniu, aż wino wyparuje, około 10 minut. W międzyczasie z grubsza posiekaj odtworzone grzyby. Gdy ragu gotuje się przez 10 minut, dodaj posiekane grzyby i pozwól, aby mieszanina gotowała się przez kolejne 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
5
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
6
Pokrój schłodzoną polentę na 1/2 cala kwadratów. Lekko posmaruj masłem szklaną lub ceramiczną blachę do pieczenia o wymiarach 9 na 9 na 3 cale. Użyj 1/3 polenty, aby przykryć dno patelni warstwą kwadratów leżących obok siebie. Przykryj 1/2 ragu cielęcego i grzybowego, a następnie przykryj warstwą 1/4 Parmigiano-Reggiano. Zacznij od kolejnej warstwy kwadratów polenty, zwieńczonej 1/2 mieszanki wątróbki drobiowej, zwieńczonej 1/4 Parmigiano-Reggiano. Powtórz od pierwszej warstwy polenty, kończąc na Parmigiano-Reggiano na wierzchu ragu z wątróbki drobiowej. W razie potrzeby zetrzyj trochę Parmigiano-Reggiano na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wątróbka DrobiowaWątróbka Drobiowa
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala3 Małe Rzepy, Obrane I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
7
Przygotowaną zapiekankę włożyć do piekarnika i piec, aż naczynie się rozgrzeje, a Parmigiano na wierzchu będzie brązowe i musujące, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
8
Podawaj natychmiast.
9
W 3-litrowym rondlu podgrzej wodę i sól do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
10
Skrop polentą cienkim strumieniem, ciągle ubijając, aż cała polenta zostanie włączona i mieszanina zacznie gęstnieć. Przełącz na drewnianą łyżkę, zdejmij ogień i kontynuuj mieszanie, aż będzie gęsta jak pasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn