Polenta-placki rybne z pikantnym sosem pomidorowym
Polenta-placki rybne z pikantnym sosem pomidorowym to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 6,85 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 392 kalorie, 38g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, filety z halibuta, pomidory śliwkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest solidne. Spróbuj Ciasto polenta z kokosem z sosem potrójnie jagodowym, Polenta z pikantnym sosem pomidorowym, oraz Pikantne ciasta rybne z sosem mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni rozgrzać oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać czosnek i chile i gotować na umiarkowanie małym ogniu, aż pachnące, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
3
Dodać pomidory i gotować na umiarkowanym ogniu, aż zgęstnieje, o 10 protokół. Wymieszać z koncentratem pomidorowym i wodą i gotować na wolnym ogniu przez 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Pasek Skórki Z Cytryny
4
Dodać estragon i doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
W rondlu, przykryć ziemniaki wodą i doprowadzić do wrzenia. Gotować na umiarkowanie dużym ogniu do miękkości, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
6
Dobrze odcedzić i lekko rozgnieść ziemniaki widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
7
Rozłóż polentę na talerzu. W robocie kuchennym połącz rybę, czosnek, pietruszkę, kolendrę, sól, kminek, jajko i zmiażdżony czerwony pieprz i pulsuj, aż ryba zostanie grubo posiekana.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
8
Przenieść do miski i złożyć ziemniaki. Uformować mieszaninę w dwanaście 2-calowych ciastek (1/2 cala grubości); płaszcz z polenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
9
W dużej patelni nonstick podgrzać 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Dodać połowę ciast rybnych i smażyć na umiarkowanie dużym ogniu, aż złoty kolor i po prostu gotowane przez, o 3 protokół na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Przełożyć na talerz. Powtórz z pozostałą 1 łyżką oleju i ciastek rybnych, regulując ciepło, jeśli ciastka stają się zbyt ciemne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
12
Placki rybne podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej z ciepłym sosem pomidorowym.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Chehalem 3 Winnica Pinot Gris z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.