Pieczona Polenta z pieczarkami wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 408 kalorii, 21g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz fontinę, wodę, szałwię i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so awesome spoonacular score of 40%. Spróbuj Polenta pieczona z pieczarkami i gorgonzolą, Kurczak duszony z pieczarkami i polentą pieczoną w piekarniku, oraz Medaglioni Di Polentan E Prosciutto Al Forno-Pieczone Medaliony Polenta Z Szynką dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik nagrzać do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W średnim rondlu zagotować wodę i 1 łyżeczkę soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać mąkę kukurydzianą w wolnym strumieniu, ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Ubij 1 łyżkę oleju i 1/4 łyżeczki szałwii. Zmniejszyć ogień i dusić, mieszając często z drewnianą łyżką, aż bardzo gruby, o 20 protokół. Wymieszać 3 łyżki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Gałązki Rozmarynu
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
5
Tymczasem masło 8-na-12-calowe naczynie do pieczenia. Na dużej patelni rozpuścić 1 łyżkę masła z 1 łyżką oleju na umiarkowanie dużym ogniu.
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Gałązki Rozmarynu
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
8
Wlać połowę polenty do naczynia do pieczenia i rozprowadzić w równej warstwie. Na wierzchu połowę grzybów, a następnie połowę fontiny i 2 łyżki parmezanu. Powtórz z pozostałą polentą, grzybami, fontiną i parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Ser Fontina
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
9
Piec, aż ser bulgotanie, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Rekomendacja wina: aby kontrastować z serem tutaj, poszukaj wina o dobrej kwasowości i dobrze określonych smakach owocowych. Ziemisty smak czerwonych jagód i orzeźwiająca cierpkość Bourgogne Rouge, podstawowego czerwonego wina Burgundii, będą idealne.
Składniki, których będziesz potrzebować
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego