Polenta Miękka

Polenta Miękka
Miękka Polenta może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 206 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską, mąkę kukurydzianą, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Polenta Miękka, Miękki Parmigiano Polenta, oraz Miękka Maniokowa Polenta.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 3 składniki w średnim rondlu. Stopniowo dodawać mąkę kukurydzianą, mieszając trzepaczką. Doprowadzić mieszaninę mąki kukurydzianej do wrzenia, stale mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiego; gotować 25 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
2
Zdjąć z ognia; wymieszać z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn