Polenta kwadraty z Sautéed brokuły Rabe i Pancetta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Polenta kwadraty z Podsmażonymi brokułami Rabe i Pancettan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.87 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowa Polenta z Pancettanem i brokułami Rabe, Makaron z pancettą, brokułami lub brokułami i orzeszkami pinii, oraz Brokuły Rabe Z Pancettanem I Czosnkiem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Lekko olej 8-by-11 1/2-cala lub 9-by-13-cala naczynia do pieczenia. W średnim rondlu doprowadzić bulion z kurczaka i 2 szklanki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać 1 łyżeczkę soli. Stopniowo ubijaj mąkę kukurydzianą, aż będzie gładka. Gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając drewnianą łyżką, aż zgęstnieje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Wlać polentę do naczynia do pieczenia i wygładzić wierzch; pędzel z 1 łyżką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Piec przez 1 godzinę i 15 minut, aż góra i dół będą złote i chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Tymczasem na dużej, głębokiej patelni podgrzej pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
7
Dodać pancetta i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż złoty, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala
8
Dodać cebulę, czosnek i pokruszony czerwony pieprz i gotować, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Dodać brokuł rabe i pozostałą 1/4 szklanki wody, doprawić solą i pieprzem i wrzucić delikatnie. Przykryć i gotować, aż zmiękną, 5 protokół. Odkryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż woda wyparuje i brokuły rabe jest miękka, 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Brokuł Rabe
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
10
Pokrój polentę na 6 sztuk i przenieś na talerze. Wymieszać połowę Pecorino do brokułów rabe i łyżką go na polenta.