Polenta kwadraty z Sautéed brokuły Rabe i Pancetta

Polenta kwadraty z Sautéed brokuły Rabe i Pancetta
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj Polenta kwadraty z Podsmażonymi brokułami Rabe i Pancettan spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 433 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.87 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowa Polenta z Pancettanem i brokułami Rabe, Makaron z pancettą, brokułami lub brokułami i orzeszkami pinii, oraz Brokuły Rabe Z Pancettanem I Czosnkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 42
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Lekko olej 8-by-11 1/2-cala lub 9-by-13-cala naczynia do pieczenia. W średnim rondlu doprowadzić bulion z kurczaka i 2 szklanki wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać 1 łyżeczkę soli. Stopniowo ubijaj mąkę kukurydzianą, aż będzie gładka. Gotować na umiarkowanym ogniu, mieszając drewnianą łyżką, aż zgęstnieje, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
4
Wlać polentę do naczynia do pieczenia i wygładzić wierzch; pędzel z 1 łyżką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Piec przez 1 godzinę i 15 minut, aż góra i dół będą złote i chrupiące.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Tymczasem na dużej, głębokiej patelni podgrzej pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek, aż się połysk.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodać pancetta i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, aż złoty, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
8
Dodać cebulę, czosnek i pokruszony czerwony pieprz i gotować, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
9
Dodać brokuł rabe i pozostałą 1/4 szklanki wody, doprawić solą i pieprzem i wrzucić delikatnie. Przykryć i gotować, aż zmiękną, 5 protokół. Odkryć i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż woda wyparuje i brokuły rabe jest miękka, 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Brokuł RabeBrokuł Rabe
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
10
Pokrój polentę na 6 sztuk i przenieś na talerze. Wymieszać połowę Pecorino do brokułów rabe i łyżką go na polenta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
PecorinoPecorino
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
11
Posypać pozostałym Pecorino i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PecorinoPecorino
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn