Polenta - Kiełbasa Ragout

Polenta - Kiełbasa Ragout
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać Polenta-kiełbasa Ragout spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 150 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz paprykę, tymianek, kiełbasę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Polenta Rounds z kiełbasą Ragout, Serowa polenta z kiełbasą ragout, oraz Parmezan-polenta z kiełbasą-Ragoût grzybowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń osłonki z włoskiej kiełbasy i połącz z papryką, kukurydzą, cebulą i grzybami na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować, często mieszając, 7 minut lub aż kiełbasa jest rozdrobnione i rumiane. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Po jednej stronie każdego plasterka polenty posypać tymiankiem i mielonym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
3
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu; gotować 4 protokół lub aż rumiane. Wierzchy płaszcz plastry z gotowania sprayu; włączyć i gotować 2 protokół lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Łyżka 1/2 szklanki mieszanki kiełbasy na każdym talerzu służącym; top z 2 plastrami polenta, tymianek-side up.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn