Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj Polentan i tort z orzechów sosny. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 250 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka orzechów piniowych, skórki cytrynowej, mąki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Tort Czekoladowo-Orzechowy, oraz Grappa, Porzeczka i tort z orzeszków piniowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce ubij śmietanę, jajka, olej, skórkę cytryny i sok z cytryny, aż do dobrze wymieszanego. W innej misce wymieszaj mąkę, polentę, proszek do pieczenia i 1/2 szklanki cukru. Wymieszać lub ubić do kwaśnej śmietany, aż dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Tabliczka Mlecznej Czekolady Z Migdałami (4-1/4 Uncji), Posiekana
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę