Polenta i dziki ryż hamburgery

Polentan i dziki ryż hamburgery może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 473 kalorie, 13g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Mieszanka soli i pieprzu, rozmaryn, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać natychmiastowy biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 27%. Podobne przepisy to Pieczony Rozmaryn Polenta, Morele, Dziki Ryż, Hamburgery Z Dzikim Ryżem, oraz Grillowane Dijon i dziki ryż hamburgery z indykiem.
Instrukcje
Rozpuścić 1 łyżkę masła w dużym garnku ustawionym na średnim ogniu.
Dodać dziki ryż, czosnek, szałwia i rozmaryn; gotować i mieszać, aż ryż jest pokryta i mieszanina jest pachnące.
Wlać 2 szklanki wody i doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu przez 10 minut.
Po 10 minutach zwiększ ciepło do medium i wymieszaj polentę. Stopniowo mieszaj w pozostałej wodzie, gdy polenta ją wchłonie. Gdy cała woda zostanie wchłonięta, wymieszaj z pozostałym masłem i serem Cheddar. Zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu, często mieszając przez około 20 minut.
Masło duże naczynie do pieczenia i wlać do niego mieszaninę.
W razie potrzeby rozprowadzić na równą warstwę i odstawić do ostygnięcia i ujędrnienia.
Gdy mieszanina ostygnie, stuknij ją na deskę do krojenia i pokrój na okręgi za pomocą dużego szkła lub foremki do ciastek. Grillować lub smażyć paszteciki na złoty kolor na zewnątrz.
Podawać z ulubionymi dodatkami.