Polenta Fingers i sos pomidorowy "Blood Red"

Polenta Fingers i sos pomidorowy
Polenta Fingers i "krwistoczerwony" sos pomidorowy jest bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 793 kalorie, 26g białka, oraz 48 g tłuszczu. Na 2,52 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Sprawdza się jako niedrogi SOS. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz sól morską i pieprz, parmezan, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 41 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 44%. Spróbuj Paluszki Polenta z fasolą i pomidorami, SOS pomidorowo-bazyliowy z polentą, oraz Polenta z sosem pomidorowo-Shiitake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 12 drewnianych szpikulców
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami2 Funty Dużych Krewetek, Obrane I Pozbawione żył, Z Pozostawionymi Ogonkami
2
Przygotować polentę, dodając ją do 1 kwarty wrzącej wody, ze szczyptą soli. Mieszaj przez około 15 minut, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Zdjąć z ognia i dodać masło i parmezan. Smak i doprawić, a następnie wlać do tacy i pozostawić do ostygnięcia w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
4
Teraz zrobić sos pomidorowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
5
Rozgrzać patelnię, dodać trochę oliwy i powoli smażyć cebulę na złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
6
Dodaj pomidory śliwkowe, bazylia i suszone pomidory i dalej gotuj na wolnym ogniu przez kilka minut. Smak i sezon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
Pomidor śliwkowyPomidor śliwkowy
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
7
Obróć schłodzoną polentę i pokrój ją na palce o szerokości 1 cala (2 centymetry).
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
8
Ułóż kawałki na szaszłykach, a następnie brązuj je ze wszystkich stron na gorącej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
9
Szaszłyki polenta podawać z sosem pomidorowym "blood red".
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
TrudnośćŚredni
Gotowe W41 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn