Polenta Crostini

Polenta Crostini
Polenta Crostini może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 48 porcji z 21 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Mieszanka liści tymianku, sól, Gruboziarnisty pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Caponata z Polenta Crostini, Papryka Czerwona Polenta Crostini, oraz Pieczona Polenta z czosnkiem i parmezanem Crostini.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
W ciężkim rondlu doprowadzić wodę do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać 2 łyżeczki soli i gałki muszkatołowej i zmniejszyć ogień do medium.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Dodaj polentę stopniowo, stale ubijając. Kontynuuj ubijanie przez 5 minut, jak pęcherzyki mieszaniny. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj, mieszając od czasu do czasu, aż mieszanina zacznie oddalać się od boków patelni, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać 1/2 szklanki parmezanu, 1 łyżeczkę tymianku i 1/2 łyżeczki pieprzu i dokładnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
6
Odwróć obramowaną blachę do pieczenia na blacie i pokryj powierzchnię papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
7
Rozprowadź polentę szpatułką na gładką, równą warstwę. Przykryj polentę innym arkuszem pergaminu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
8
Umieść kolejną blachę do pieczenia, po prawej stronie do góry, na pergaminie. Z 2 ręce, naciśnij równomiernie na górnej blachy do pieczenia, aż polenta jest 1/4 cala grubości. Chodzi o to, aby sandwich polenta między 2 płaskie powierzchnie. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę lub do nocy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
9
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. Odwróć blachy do pieczenia razem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Usuń górną blachę do pieczenia i górną warstwę papieru pergaminowego. Gładsza strona polenty będzie skierowana do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
11
Pokrój polentę w trójkąt o długości około 2 cali i szerokości 1 1/2 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta1/2 Pomarańczy, Skórka świeżo Starta
12
Przenieś Trójkąty do 1 lub więcej blach do pieczenia, rozstaw je 1/2 cala od siebie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
13
Posypać około 1/2 szklanki pozostałego parmezanu i pozostałego tymianku na trójkątach.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
14
Piec crostini aż gorące przez cały czas i zaczyna brązowy, o 10 do 12 protokół. Włącz piekarnik do pieczenia i pieczenia crostini o 8 cali od źródła ciepła, aż chrupiące i złocisty brązowy na górze, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrostiniCrostini
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
15
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
16
Kalorie: 21; tłuszcz całkowity 0,5 g; Tłuszcz nasycony: 0 g; białko: 1 g; Węglowodany całkowite: 3 g; Cukier: 0 g błonnik: 0 g; Cholesterol: 1 miligram; sód: 123 miligramy
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Piccini Chianti Classico z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Skomplikowany i uporczywy nos wypełniony nutami wiśni i dzikich jagód. Podniebienie jest dobrze skonstruowane, eleganckie, okrągłe i gładkie z owocowymi nutami i miękkimi taninami i długim wykończeniem. Idealne połączenie do grillowanego czerwonego mięsa i makaronu al ragu. Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Merlot
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn