Polane kotlety z indyka i papryka
Szkliwione kotlety z indyka i papryka jest bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 379 kalorii. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, pieprz, kotlety z piersi indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Spróbuj Kotlety z indyka smażone ze szparagami i czerwoną papryką, Papryka Faszerowana Indykiem, oraz Papryka nadziewana kuskusem i indykiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w misce.
Posypać solą i czarnym pieprzem po obu stronach kotletów.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund.
Dodać kotlety, i gotować 2 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Usuń kotlety z patelni i utrzymuj ciepło. Zmniejszyć ogień do medium; dodać paprykę, i smażyć 2 protokół.
Dodaj mieszankę bulionu z kurczaka na patelnię i gotuj 30 sekund, stale mieszając. SOS łyżka i papryka na kotlety.